Известие

Collapse
No announcement yet.

Ксенон на 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• за който не е схванал да поясня .В тази тема по изключение съм писал не за Алфите а за кенефите и олигофрените дето са сложили ксенон и на мигачите .Без значение от марката на колата. Бай Ганъовци ...Пожелавам им всяка вечер да карат срещу себеподобни ксинонови олигофрени дето светят със гъзарските си смешните фарове в съседното село

писна ми ,наистина , че и с всеки ден стават все повече и повече

Comment

• Това ще е поредната тема заключена в този раздел, май...или юни

П.П ам че не става ли просто на Емо да му пишеш че не те кефи и толкова.То като гледам направо си му казваш че кара "кенеф" и е "олигофрен".
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Според мен и единият е прав и другият също. Зависи от гледната точка.
        Колегата Емо си е сложил ксенон и това е много хубаво НО, САМО когато фаровете са регулирани и не пречат на другите участници в движението. Мисля че това искаше да каже и колегата SFINKS.
        И на мене ми писна от кенефи и олигофрени ако продължил в този ред на мисли.
        безплатни обяви
        Моята 166

Comment

• Колегата SFINSK искаше да каже олигофрени в кенефи, но точно тази комбинация я няма при нас /поне аз не знам за такава/. Май от тези кенефи почна много да мирише.
          Last edited by old alfist; d.m.y г., 00:56.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

• който кара редовно вечер , ще разбере какво съм искал да кажа

Comment

• Пловдив-Атина-Пловдив, тръгване на 26-и в 20:00, върнах се на 28-и в 06:00. 2000km изключително нощно каране, имам ксенон и на късите и на фаровете за мъгла, никой, ама абсолютно никой не ми присветна, че му преча с "тарикатските" ми фарове, така че не мога да те разбера, какво си искал да кажеш.
              166 2.4 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                който кара редовно вечер , ще разбере какво съм искал да кажа
                Доколкото мога да те разбера, наистина тези, които не си регулират фаровете са олигофрени. И един неизправен фар не можеш да го компенсираш с по силна светлина, защото тогава има други ефекти.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

• Изглежда тук е мястото за въпроси около ксенона на 166-цата.

Имам проблем с модула за управление на фаровете. Късите ми светлини са ксенонови, но светят когато си поискат. От сервиза ми казаха, че модула не се ремонтира, но аз се надявам да не е така.

Някой имал ли е подобен проблем?
                  ALFA ROMEO 166 2.4 JTD 150hp

Comment

• Имам един (вазможен) тъп вапрос - понеже тва не ми е ясно:
                    --> биксеноните (т.е. със къси и дълги), каде се монтират ? на място на късите или на място на дългите ?

Защо питам - малко ми е страно как ксенони вув дълги ще вършат хубава работа зад лупата и да не говорим за рефлектора зад лупата които най често си е отишъл.

Някой спец може ли да го обесни ?? Благодаря
                    Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение

Comment

• биксенона е само за коли с крушки Н4
                      alfa 166jtd@super

Comment

• Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                        мразя тарикатите
                        Като не ти харесва проблема си е твой И ако ще ме убиждаш заповядай да ми го кажеш в очите ... от такива безгрешни интернет бойци ми е дошло до гуша! Казал съм го вече и ще го кажа за последно - ПРАВЯ СИ КОЛАТА ТАКА КАКТО МИ ХАРЕСВА НА МЕН , ЗА ДА СИ Я КАРАМ С КЕФ!!! От разбирачи и майстори накрая тегля една на всички тука и няма да помагам за нищо на никого (не че е и кой знае колко, но не съм отказал на никого когато мога)

П.П. Искам да кажа , че халогените си светят също така добре и с ксенона в мъглата
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Първоначално публикувано от Christweil Покажи съобщение
                          Имам един (вазможен) тъп вапрос - понеже тва не ми е ясно:
                          --> биксеноните (т.е. със къси и дълги), каде се монтират ? на място на късите или на място на дългите ?

Защо питам - малко ми е страно как ксенони вув дълги ще вършат хубава работа зад лупата и да не говорим за рефлектора зад лупата които най често си е отишъл.

Някой спец може ли да го обесни ?? Благодаря
                          Така биксенон можеш да сложиш на 166 само че отделно!
                          За късите Н7 и за дългите Н1, т.е. ти трябват 2 комплекта ксенони, а за това където казваш че се слага само на едно място това са автомобили с Н4!!!
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Мерси колеги, сега е ясно
                            ...ами да вземат да направят биксенони за H7 тогава !!

А иначе решение е отделно къси, дълги и за магла ако много искаме.
                            Продава ли си се комплект къси H7 + дълги H1 или задължително са си два комплекти ксенони ?
                            Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение

Comment

• Два комплекта са, но не виждам за какво ти е за дългите, аз на къси светя иделано, от електронното вдигане на фаровете можеш да ги вдигаш!
                              п.п. Какъв е този ксенон на мигачите, не съм чувал
                              sigpic
                              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Ако пътуваш често на дълъг път нощтно време си е екстра , въпреки че дългите и с халогенна крушка си си много добри Въпрос на предпочитание , а и с ксенона не се преебава рефлектора.
                                Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                                Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Working...
                                X